Scroll

Szolgáltatásaink

Különleges díszítőelem ötletek. Díszléc, stukkó, rozetta. Rejtett világítással szerelt, mennyezeti vagy oldalfali, külső vagy belső díszítő elemek, melynek helyreillsztését és beszerzését is vállaljuk!

A mennyezet anyaga és stílusa között végtelen lehetőséget kínálunk. Dekoratív anyaggal fedett plafontól egészen a feszített fóliából készített álmennyezetig!

Exkluzív dekoratív anyagok mennyezetre, falra vagy kiegészítő elemekre, melyekkel egyedivé tesszük otthonát, ingatlanát vagy vállalkozását!

Időtálló és repedésmentes gipszkartonozás. Válaszfal, előtétfal, álmennyezet, egyedi formák, spaletta vagy rejtett világítás kialakítását véghezvisszük rövid időn belül!

Elemek vagy szobák tapétázásától, a teljes falakat borító Freskó ragasztásán át, egészen a Papyrus ragasztásáig és beszerzéséig mindenben szívesen és szakszerűen segítünk!

plastering

FELÜLETKÉPZÉS

A felületképzés az egyik, ha nem a legfontosabb eleme a pontos, precíz és különleges terek megalkotásának. Szakembereink akár Q4 vagyis tükörsima minőségben garantálják ezt az Ön számára!

burkolas2

BURKOLÁS

Időtálló, strapabíró és precíz burkolás. Csempe, járólap, padlólap, padlószőnyeg vagy vinilpadló lerakása/ragasztása tapasztalt szakemberek által, elképzelése és tervei alapján!

HOMLOKZAT

Homlokzatok teljes hőszigetelése és színezése szakszerűen, gyorsan és alaposan. Több évnyi tapasztalattal és kiváló referenciamunkával állunk rendelkezésére!