Scroll

BURKOLÁS

Hideg és melegburkolás – igényes, precíz és gyors munka.
Megvan az elképzelése? A többit bízza ránk!

BURKOLÁS

A burkolás egy remek módszer arra, hogy belső és külső tereinek egyedi, különleges és új megjelenést adjon. Szabad keze van kreativitás területén, burkolhatunk egész szobákat, falakat vagy feldobhatjuk egy festett vagy dekoratív anyaggal borított fal egyes részeit.

A megfelelően kiválasztott burkolóanyag és a szakszerűen kivitelezett munka biztosítja azt, hogy a felületek hosszú időn keresztül megőrizzék szépségüket és terhelhetőségüket. A burkolás összetett folyamat, magas szintű precizitást, jó szemeket és szakmai tudást igényel. Érdemes rutinos szakemberekhez fordulni, így elkerülheti a kellemetlenségeket és egy minőségi, pontos és strapabíró burkolatot láthat maga előtt otthonában vagy vállalkozásában.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

Ha ránk bízza a burkolást, garantáltan nem fog csalódni, hiszen szakembereink profi szerszámokkal dolgoznak és több évnyi szorgalmas, kitartó munka során elsajátították minden burkolási technika fortélyát. Ha bármilyen felmerülő kérdése van, hívjon minket bizalommal és térítésmentesen segítséget nyújtunk Önnek. Valamint az általunk elvégzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk.

 

HIDEG- ÉS MELEGBURKOLÁS

 

Ha burkolásról beszélünk, két fajtáját kell kiemelnünk: hideg- és melegburkolást. A hidegburkolást főként a csempézés, járólapozás illetve a kültéri térkövezés jellemzi, ezek természetesen gyűjtőfogalmak és sok mindent foglalnak magukba. A melegburkolás tágabb fogalom, ugyanis a további padlólerakás szinte mindegyikét „lefedi”, úgymint a laminált padló, parketta, padlószőnyeg, vinyl padló vagy linóleum.

HIDEGBURKOLÁS

 
CSEMPÉZÉS
JÁRÓLAPOZÁS
LÉPCSŐBURKOLÁS
TERASZBURKOLÁS
TÉRKŐ LERAKÁS

MELEGBURKOLÁS

 
PARKETTÁZÁS
PADLÓSZŐNYEGEZÉS
LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS
VINYL, PVC ÉS LINÓLEUM LERAKÁS
MŰFŰ LERAKÁS

Mit érdemes tudni burkolás előtt?

 

Ha csempe, parketta, padlószőnyeg vagy járólap kiválasztása előtt állunk, figyelembe kell vennünk, hogy milyen helyre és milyen céllal illesztenénk a burkolati lapokat, elemeket. Minden környezethez és térhez különböző alapanyagú burkolólapok, ragasztók és fugázó anyagok tartoznak. 

 

Amennyiben kérdése van és szakembert keres, hívjon minket bizalommal: 

+36702860268

ÁRAINK:

(Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!)
  • HIDEGBURKOLÁS 5000FT/M²-TŐL
  • MELEGBURKOLÁS 4000FT/M²-TŐL