Scroll

GIPSZKARTONOZÁS

Egyedi elemek elkészítésétől, teljes belső terek kialakításáig mindent vállalunk!

ÁLMENNYEZET

Gipszkartonból gyorsan és szinte hulladékmentesen építhető álmennyezet, egyedi formatervekkel, rejtett világítással elképzelése alapján. Előnyösnek minősülhet egyenletlen mennyezet esetén, tűzálló gipszkarton segítségével tetőtereket is bevarrhatunk, mely megfelel a tűzvédelmi követelményeknek. További előnyei, hogy magas hang- és hőszigeteléssel bír, maradéktalanul elrejthetjük fejünk felől a födém nem kifejezetten esztétikus részeit vagy a vezetékeket melyek a mennyezeten keresztül haladnak.

ELŐTÉTFAL

Egy már meglévő fal elé kerül telepítésre egyoldalból, az előző fal egyenletlenségeink elrejtése és egy gyorsabb kiváló felület létrehozása, gépészeti szerelvények és villanyvezetékek elrejtése, esetlegesen hőszigetelés céljából.

Ha megvan az előtétfal célja már csak ki kell választani a hozzá megfelelő alapanyagokat és kezdődhet is a telepítés.

VÁLASZFAL

Legnépszerűbb választásnak bizonyul, ha egy belső térben további helyiségeket szeretnénk kialakítani. Megfelel minden előírt követelménynek, hő- és hangszigetelés vagy tűzvédelemről is essen szó, ha a megfelelő alapanyagokból szakszerűen kerül telepítésre. Egy jól megépített válaszfal képes nyílászárók, polcok, TV-k, fürdőszoba esetén mosdókagyló rögzítésére is.

Ezzel a technológiával készül az álmennyezet, a tetőtér beépítése vagy az egyedi elemek megalkotása, mint pl: polcok, spaletták vagy boltívek.

RAGASZTÁS

Előfordulnak olyan esetek, amikor szűkös hely miatt a profilváz nem fér el a karton és a fal között, így képtelenség csavarral rögzíteni a kartont, ekkor szoktuk a gipszkarton ragasztását alkalmazni.

Amennyiben kérdése van és szakembert keres, hívjon minket bizalommal: 

+36702860268

ÁRAINK

(Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!)
  • ÁLMENNYEZET KÉSZÍTÉS 3800 FT/M²-TŐL
  • ELŐTÉTFAL 3500 FT/M²-TŐL
  • VÁLASZFAL 4500 FT/M²-TŐL
  • RAGASZTÁS 3000 FT/M²-TŐL
  • SPALETTA KÉSZíTÉSE 3000 FT/FM-TŐL
  • REJTETT VILÁGÍTÁS KIALAKÍTÁSA 4500FT/FM-TŐL