Scroll

TAPÉTA, FRESKÓ ÉS PAPIRUSZ RAGASZTÁS

Oldalfali és mennyezeti tapéták (Papirusz), Freskók ragasztását és beszerzését is vállaljuk!

TAPÉPTÁZÁS

A tapétázás egy remek módszer arra, hogy belső tereinknek egyedi, különleges és új külsőt adjunk. Teljesen szabad kezet kap, kreatív ötleteit megvalósítjuk, legyen szó egész szobák vagy csak egyes falak befedéséről, kiemelhetjük vele egy festett vagy DEKORATÍV ANYAGGAL borított fal egy-egy részét. A tapéta kiválasztása előtt vegyük figyelembe, hogy milyen helyre és milyen céllal fogjuk felragasztani a tapétát (vízálló képesség mértéke, mennyire legyen könnyen tisztítható, milyen felületre szeretnénk ragasztani stb.), a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Ha ránk bízza falainak kitapétázását, garantáltan nem fog csalódni, hiszen a több mint 10 évnyi kitartó munka során, több kilométernyi tapétát ragasztottunk a helyére.  A rengeteg idő és munkafolyamat alatt elsajátítottuk minden egyes tapétafajta ragasztásának módszerét, ugyanis a különböző típusú tapéták más-más kezelési módot igényelnek. Az általunk elvégzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk!

TAPÉTAFAJTÁK

VILES

Viles tapétafajta mondhatni a legkedveltebbnek bizonyult az elmúlt években.  Könnyedén a falra helyezhető – elegendő a ragasztóanyagot a falra vinni és a tapétát szárazon a helyére illeszteni. Ha meggondolnánk magunkat, könnyedén eltávolítható maradéktalanul. Méretmegőrzés, magas levegő– és nedveségáteresztő képesség jellemzi, színét sokáig megőrzi és könnyedén tisztítható.

 VINYL 

Vinyl tapétát főként jobban terhelhető felületekre érdemes választani, mint például konyha vagy fürdőszoba.  Alkalmas lehet esztétikai hibák elrejtésére, főként kisebb repedések illetve fali egyenletlenségek esetében. A Vinyl tapétának felhelyezése annyiban tér el a Vilesétől, hogy falra illesztés előtt magát a tapétát is lekenjük ragasztóval.

 PAPÍR 

Papír tapéta általában a legolcsóbb megoldás. Viszont aránylag gyenge minőségű, vékony tapétáról beszélünk, mely hajlamos arra, hogy ragasztás után minimálisan összeugorjon. Emiatt nehéz vele alapos és precíz munkát végezni. Legismertebb típusa a fűrészporos tapéta, amit gyakran alkalmaznak még a mai napig. Ha mindenképp papír tapétát szeretne, keresse a duplex, kétrétegű tapétákat vagy a Papirusz dombornyomott festhető tapétát, melyről lejjebb görgetve részletesebben is olvashat!

 

 HŐSZIGETELŐ

Hőszigetelő tapéta a legkisebb tér és anyagveszteséggel járó megoldás az utólagos hőveszteség csökkentésére. Falra és mennyezetre egyaránt alkalmas lehet. Használatával növekszik a fűtés hatékonysága, alkalmas lehet repedések elfedésére és hangszigetelő képességének köszönhetően egy csendesebb környezetet hozatunk létre.

PAPIRUSZ TAPÉTA MENNYEZETRE?

 

Papirusz egyfajta dombornyomott, papír alapú, festhető dekoratív tapéta, mely tökéletesen illeszkedik minden stílushoz, legyen az klasszikus, modern vagy más exkluzív divatirányzat. Rendkívül egyedi megoldás mennyezet díszítésére és egyedi belső terek kialakítására. A nagyon vékony, de ugyanakkor tartós papírral történő egyedi bevonási technikának köszönhetően nem maradnak illesztések a felületen. Legszebb hatás elérése érdekében DEKORATÍV ANYAGAL borítjuk, aminek köszönhetően jobban kibontakozik a Papirusz mintája, melyet felragasztáskor formálunk.

FRESKÓ

 Ha művészibb, díszesebb, egyedibb és mégkülönlegesebb elemmel szeretné kiemelni belső tereinek falait, a legjobb választás erre a Freskó. A falon található freskó egyfajta modernkori tisztelgés a letűnt korok művészete felé. Az ókorban és a középkorban még falfestésként volt jelen, az idő múlásával viszont világunk megváltozott, új anyagok és technikák jelentek meg, melyekkel visszaadható az a hatás, amit egy jellegzetes freskó nyújt. Senkinek sem kell bemutatnunk egy freskó eszmei és vagyoni értékét, amely most általunk otthonának vagy vállalkozásának egy rendkívüli eleme lehet.

 A freskók lehetnek klasszikusak, úgymint híres művészek, festők alkotásainak másolatai, ugyanakkor bármilyen egyéb elképzelés kivitelezhető, amint az referenciamunkáink között is megtalálható.

 Freskók ragasztásán kívül a beszerzésében is segíteni tudunk!

Amennyiben kérdése van és szakembert keres, hívjon minket bizalommal: 

+36702860268

ÁRAINK:

(Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!)
  • TAPÉTA RAGASZTÁSA 4000FT/M²-TŐL
  • PAPIRUSZ RAGASZTÁSA 6000FT/M²-TŐL

    (ANYAGDÍJ NÉLKÜL)

  • FRESKÓ RAGASZTÁSA 6000FT/M²-TŐL