Scroll

HOMLOKZAT HŐSZIGETELÉSE, DÍSZÍTÉSE ÉS SZÍNEZÉSE 

Homlokzati szigetelést, díszítést és színezést vállalunk, akár anyagbeszerzéssel együtt!
 

HŐSZIGETELÉS

Egy egészséges és komfortosabb belső környezet kialakítása érdekében elengedhetetlen tényező a hőszigetelés. Egy megfelelő homlokzati hőszigetelés legfőbb előnyei, hogy télen a kihűlés, nyáron pedig túlmelegedés ellen ad védelmet. Ezáltal jelentősen csökkenhetnek a rezsiköltségek, továbbá csökken a párakicsapódás és vele együtt a penészedés kialakulásának eshetősége. Épületünk jobb energiatanúsítványt kaphat, aminek köszönhetően megnövekszik az értéke is.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Ha ránk bízza homlokzatának szigetelését és színezését, garantáltan nem fog csalódni, hiszen szakembereink profi szerszámokkal dolgoznak és több évnyi szorgalmas, kitartó munka során elsajátították minden szigetelés, vakolás és színezési technika fortélyát. Ha bármilyen felmerülő kérdése van, hívjon minket bizalommal és térítésmentesen segítséget nyújtunk Önnek. Valamint az általunk elvégzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk.

 

HŐSZIGETELŐ ALAPANYAGFAJTÁK

 

Legkelendőbb az expandált polisztirol (EPS), másnéven hungarocell. Ebből kapható még grafitadalékos változat is, aminek a hőellenállása 20%-al magasabb, de kizárólag nedvességmentes helyekre építhető be. Lábazatra és más vízzel érintkező helyekre az extrudált polisztirol (XPS) ideális választás. Továbbá létezik még kőzetgyapot, mely természetes anyagból készül, tetőtereknél, a szarufák közötti hézagok kitöltésére alkalmazzák. Az ún. lépésálló változatát pedig a homlokzat szigetelésére.

 

Amennyiben kérdése van és szakembert keres, hívjon minket bizalommal: 

+36702860268

DÍSZÍTÉS ÉS

SZÍNEZÉS

Ha megtörtént a szigetelés, a következő lépés a színezés. Rengeteg dekoratív és klasszikus anyagból illetve színből választhat ízlésének, elképzelésének megfelelően. Egyedi megoldás lehet, a DÍSZÍTŐELEMMEL kombinált homlokzat, melyet helyreillesztés után DEKORATÍV ANYAGGAL fedünk. A különleges megjelenésen kívül megóvja az épület egészét a nedvességtől és a külső környezeti hatásoktól.

ÁRAINK:

(Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!)